Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - Licht ruimte schuifpui

Creëer in de wintertijd licht en ruimte in huis met een isolerende schuifpui

De dagen zijn al aanzienlijk korter en nu de wintertijd is ingegaan, kunnen we er helemaal niet meer onderuit: het is voorbij met de lange dagen. Dit terwijl licht en ruimte zoveel doen met de gemoedstoestand. U krijgt er energie van en u voelt zich vrolijker.

Begin oktober voelen we de wintertijd al aankomen en gaan we aan de slag om het in huis, ondanks de kortere dagen, gezellig te maken. Met kussentjes, dekens en kaarsjes. Belangrijk, maar met grote stappen is meer winst te behalen. Niet alleen qua woongenot, maar ook qua investering in uw woning.

Creëer licht en ruimte met een schuifpui

Als u bijvoorbeeld de achtergevel die bestaat uit een achterdeur en een raam vervangt door een schuifpui, krijgt u een enorme hoeveelheid licht binnen. Uw ruimte lijkt opeens groter en u krijgt een nieuwe kijk op uw interieur. U verhoogt uw woongenot omdat u er dankzij de isolerende schuifpui lekker warmpjes bijzit en hoeft ook nooit meer uw kozijnen te schilderen. Bovendien verbetert u met een isolerende kunststof schuifpui uw energielabel. Resultaat: de waarde van uw woning stijgt.

Isoleren en ventileren

Met een isolerende schuifpui houdt u de wind en de kou heerlijk buiten. Als u het slim aanpakt, dringen kou en wind ook niet langer door de onderhoudsarme ramen en deuren uw woning binnen. Dat woont fijn en scheelt flink op de energierekening. Let er wel even op dat u regelmatig ventileert. Want waar u isoleert, is het ook van belang om ook te ventileren.

Verosol zonwering

Om de ruimte extra sfeer te geven, helpen we u graag met het uitzoeken van de juiste binnenzonwering. Verosol is ideaal op bijvoorbeeld uw draaikiepramen. We monteren deze raamdecoratie zonder schroef- of boorgaten op uw kozijn. U kunt wél naar buiten kijken, maar u heeft geen inkijk. Voor een schuifpui is Screenline® zonwering een ideale oplossing. De jaloezieën en plissés black-out (100% verduisterend) zitten tússen het dubbele isolatieglas zodat er geen vuil, vocht en wind bij kan.

Bezoek de showroom

Wilt u ook meer licht en ruimte en betaalt u liever geen cent te veel aan de energierekening? Kies dan voor kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui. Vanuit de showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard adviseren we u graag.