Deza Kunststof kozijnen Heerhugowaard - referentie kunststof schuifpui nieuwbouwwoning - 5 voordelen van een schuifpui

5 voordelen van een schuifpui

Weer of geen weer, een schuifpui kunt u eigenlijk altijd openzetten. Bij zonnig weer schuift u de pui volledig open zodat u verbinding met de tuin heeft. Is het koud en regenachtig dat zet u hem voor wat frisse lucht enkel op een kiertje. De voordelen zijn groot.

Keuze uit 2, 3 of 4 schuifpui delen

Met onze schuifpuien kunt u alle kanten op. U kiest uit een 2, 3 of 4-delige pui en u bepaalt zelf welk deel schuift. Het is maar net hoe uw woonkamer of terras is ingedeeld. Wij denken natuurlijk graag met u mee.

Veel lichtinval – optisch meer ruimte

U geniet alle dagen van het jaar van uw schuifpui. U haalt een enorme hoeveelheid licht naar binnen. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Zowel u als uw interieur fleurt op van extra lichtinval en gevoel van ruimte.

Prachtige verbinding tussen huis en tuin

Dat een schuifpui zorgt voor optisch meer ruimte wordt versterkt doordat u dankzij uw schuifpui ’s zomers drempelloos de tuin inloopt. In de winter geniet u vanuit uw luie stoel dankzij de enorme raampartij van het uitzicht op uw tuin. Of het nu buiten snikheet of juist ijskoud is, als u de sterk isolerende schuifpui hermetisch gesloten houdt, blijft het binnen altijd aangenaam.

Isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm

Qua isolatie zit u dus goed, maar ook qua onderhoud maakt u een geweldige keuze. U hoeft uw onderhoudsarme schuifpui namelijk nooit meer te schilderen. De kleur die u bij aanschaf gekozen heeft (keuze uit 150 kleuren en structuren) blijft de gehele levensduur helder van kleur. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken: onze schuifpuien zijn op maat gemaakt in de Select Windows fabriek en rondom versterkt met staal. Bovendien zijn ze standaard voorzien van veiligheidsglas en een driepuntsluiting.

Screenline® raamdecoratie tussen het isolatieglas

Als finishing touch kunt u kiezen voor Screenline® raamdecoratie tússen het isolatieglas. Zo voorkomt u dat wind, regen of stof grip krijgt op uw raamdecoratie. Dit is ook een ideale oplossing als u een schuifpui op het balkon plaatst.

5 voordelen van een ruimtebesparende schuifpui op een rijtje:

  1. keuze uit 2, 3 of 4 schuifpui delen;
  2. veel lichtinval en daardoor optisch meer ruimte;
  3. prachtige verbinding tussen huis en tuin;
  4. isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  5. Screenline® raamdecoratie tússen het isolatieglas.

Bezoek de showroom

De verhalen over schuifpuien zijn zeer positief. Overweegt u ook een schuifpui dan nodigen we u van harte uit langs te komen aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard. Wij laten u graag in onze showroom de verschillen zien tussen een hefschuifpui, kiepschuifpui en parallelschuifpui. Belt u even van tevoren, dan weten we dat u komt en maken we tijd voor u.