Deza Kozijnen Heerhugowaard - al 20 jaar uw kozijnspecialist in de kop van Noord-Holland

DEZA Kozijnen al 20 jaar uw kozijnspecialist in de kop van Noord-Holland

12 februari 2021 – Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat DEZA Kozijnen zich inschreef bij de Kamer van Koophandel. Vanaf dag 1 stond álles in het teken van de klant. Daar is in de loop van de jaren niets aan veranderd.

Directeur Select Windows, Amanda Knol: “Martijn en Melinda zijn oprecht en persoonlijk. Ze werken écht vanuit de behoefte van de klant. Iedere dag! Mensen met hart voor de zaak. En het mooie is: ‘What you see, is what you get’. Ze doen eerlijk en oprecht zaken met het belang van de klant voorop. Altijd!”

Monteur in hart en nieren

Martijn is monteur in hart en nieren. Hij startte 20 jaar geleden samen met Jeroen van Delft DEZA in Heerhugowaard. Een gouden combinatie: Jeroen op kantoor en Martijn als monteur. Na 8 jaar stopte Jeroen vanwege gezondheidsredenen en stond Martijn er alleen voor. Wat zijn handen zien, kan hij maken, maar nu moest hij opeens gaan ‘verkopen’.

Geheim van succes

En daar zit nu precies het geheim van het succes. Martijn verkoopt niets: hij denkt, kijkt en adviseert vanuit de techniek met het belang van de klant voorop. Hij weet precies wat wel en niet mogelijk is. Dit in combinatie met zijn perfectionisme, is de basis van het succes van DEZA Kozijnen. Daarom zijn ze al 20 jaar uw kozijnspecialist in de kop van Noord-Holland.

Goed team

Amanda: “Martijn en Melinda hebben de zaak een tijdje alleen gerund. Als snel wisten ze een heel goed team om zich heen te verzamelen. Ook zij staan dag en nacht klaar voor de klant. DEZA heeft in die zin ook een sociale functie. Zelf staan ze voor iedereen klaar, maar in drukke tijden kunnen ze zelf ook rekenen op hulp van vrienden en familie.”

Sparren

Melinda: “We zijn een van de eerste Select Windows partners. Het allerbelangrijkste is natuurlijk een perfecte kwaliteit kunststof kozijnen. Ook de flexibele instelling van de kunststof kozijnen fabriek doet wonderen voor onze klanten. We zeiden direct volmondig ‘ja’ op het partnerschap. Het is prettig dat je iemand achter je hebt staan waar je mee kunt sparren. Zeker rondom regelgeving qua Covid was dat extra prettig. Alles wordt voor ons geregeld zodat wij met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien bezig kunnen zijn.”

Al 20 jaar uw kozijnspecialist in de kop van Noord-Holland

Toen DEZA in het jaar 2001 begon, hadden ze ook houten kozijnen en aluminium kozijnen in de showroom aan de Industriestraat 8a staan. Inmiddels is dat allemaal kunststof. “Mensen geloven dat vaak niet als ze in de showroom bijvoorbeeld onze onderhoudsarme kozijnen of een kunststof voordeur bekijken,” lacht Melinda. “Ze zijn er zeker van dat het hout betreft. Er is heel wat overtuigingskracht nodig om ze van het tegendeel te overtuigen. Maar dat doen we natuurlijk graag!”

Advies op maat

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Wij komen graag bij u thuis de situatie bekijken en uw wensen bespreken. Als we hebben ingemeten, kunnen we u een exacte prijs afgeven. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard om van tevoren eerst wat inspiratie op te komen doen.